Herretur til Bulgarien & Rumænien 19 September til 27 September.

Er du mellem 30-50 år, mangler en at rejsekammerat eller evt. har en god ven, som du vil rejse med, men ikke synes at det er sjovt at tage til grisefest mere, så er dette måske noget for dig. Hvert år arrangere East Tour en herretur, hvor vi prøver nye ting, hoteller mm. I år går turen til Bulgarien & Rumænien

I år har vi valgt at starte i Sofia, og derefter køre vi op i bjergene, hvor vi skal smage vin, have lidt spa behandlinger, spille mini golf. Vi slutter turen af i Bukarest. Det er muligt at komme 1 dag før til Sofia, samt blive et par dage ekstra i Bukarest for hotelprisen. Vores Guide vil stadig være tilstede og hjælpe jer med at får nogle gode dage.

Lørdag

Ankomst til Sofia, Bulgarien. I vil blive hentet i lufthavnen af jeres guide, som vil sørger for, at I få lidt at drikke på turen ind til hotellet. I skal bo på et 4 stjernet hotel i centrum af Sofia. Efter check in på hotellet mødes vi i hotellets have, så alle kan få hilst på hinanden, samt nyde en kold drink. Om aftenen tager vi ud og spiser en god middag, derefter går vi på opdagelse i Sofia natteliv.

 

Søndag

Vi tager på en lille rundtur i Sofia, bl.a. skal vi besøge Alexandar Nevskikatedralen, Saint Sofia kirken mm.Vi mødes omkring frokosttid (eller hvad gruppen synes), hvor vi starter med frokost. turen foregår i et stille og roligt tempo, så alle kan følge med.

 

Mandag

I dag skal I på rundtur i Sofia (denne tur foregår med engelsktalende guide). I skal bl.a. besøge den kommunistiske præsidents bopæl, museet for socialistisk kunst, national museet for militæret, som har en stor udendørs udstilling med kampvogne, fly, helikoptere osv. fra tiden under det kommunistiske styre, desuden har de et komplet ballistiske missiler kompleks, som I selvfølgelig også skal se. Da det er jeres sidste aften i Sofia, slutter vi dagen af med en god middag.

 

Tirsdag

Så er det blevet tid til at forlade Sofia, og køre til Starosel, som ligger oppe i bjergene. Vi skal køre ca. 130 km for at komme til Starosel, hvor vi skal bo på den lokale vingård. Her skal vi selvfølgelig smage på de lokale druer. Vi skal prøvesmage 7 vine, og for de mere ”hardcore” er der yderligere mulighed for at smage 3 af deres brændevine. Derudover skal vi have lidt velvære i form 70 min massage (3 forskellige behandlinger at vælge imellem) Hotellet har desuden kilder, som skulle kurerer alverdens ting. Dette er en ren afslapnings dag, hvor der vil være tid til at nyde en dag ved poolen eller et slag mini golf.

 

Onsdag

Vi køre syd på for at besøge Plovdiv, som ligger ca. 50 km fra vores hotel. Plovdiv er gammel by, grundlagt 4000 år før Kristus. Vi skal besøge den gamle bydel, det romanske teater mm. Vi spiser frokost på turen. Hen ad eftermiddagen kører vi tilbage til vores hotel, så folk kan nå en dukkert i poolen, samt nyde en kold drink ved poolen. “Vi spiser frokost på turen og hen ad eftermiddagen kører vi tilbage til vores hotel. Her vil det være mulighed for en dukkert i poolen, samt nyde en kold drink.

 

Torsdag

Vi forlader Starosel og kører til Veliko Tarnovo (ca.165 km). Her skal vi overnatte en enkel nat. Vi bor centralt i byen, så vi kan nyde denne fantastiske middelalderby. Efter tjek in på hotellet tager vi på rundtur i byen og besøger Tsarevets-fortet, Samovodska Charshiya mm. Vi spiser frokost på turen. Om aftenen spiser vi på Hadji Nikoli inn, som er en af de ældste restauranter i Bulgarien, åbnet i 1858.

 

Fredag

Så er det tid til at forlade Bulgarien og køre til Bukarest i Rumænien. Her skal vi bo på Hotel Europa Royale i den gamle bydel. Efter ankomst tager vi ud og spiser lidt frokost og tager en lille tur rundt i den gamle bydel. Om aften spiser vi på et af East Tour favoritsteder i den game by, inden vi forsætter ud i Bukarest natteliv. I bor i den gamle bydel, så I kan gå hjem.

 

Lørdag

I skal på en lille tur i Bukarest, hvor vi bl.a. skal besøge Parlamentet, der er verdens anden største administrationsbygning, kun overgået af Pentagon og en tur på revolutionpladsen. Om aftenen spiser vi på Bukarest ældste restaurant, som åbnede i 1879. Derefter slutter vi turen af med en fest i Bukarest natteliv.

 

Søndag

Så er det tid til at vende hjem til Danmark efter 9 dage i Østeuropa. Vi hjælper selvfølgelig med taxa til lufthavnen. De fleste fly flyver fra Bukarest efter frokost, så der er tid til at få morgenmad og slappe lidt af inden I skal hjem.

 

Pris pr person: 4695 kr. Det er inkl. hotel m/morgenmad, bil, benzin, entre til de ting som er beskrevet, vin smagning & spa behandling i Starosel. Der skal betales 695 ved booking af turne, resten betales i Sofia i Euro.

Følgende er ikke inkl. i risen: fly, taxa til lufthavnen i Bukarest, forsikring, forplejning ud over morgenmad på hotellet.

Dette er en test tur, så der kan forekomme mindre ændringer i rejsen. Men alle ting i programmet vil blive fuldført, dog kan parlamentet i Bukarest være lukket grundet store møder eller statsbesøg.

 

Skriv et svar