Herretur til Kiev

Hvis du og dine venner drømmer om at komme ud og skyde med AK47, Z-15 mfl. Køre limousine, sejle i speedbåd, så er muligheden her, for bare 2595 kr. pr person kan I få jeres drømme opfyldt i Kiev.

Torsdag:

Ankomst til Kiev. I vil blive mødt i Kiev lufthavn af jeres guide, som vil tage jer med ind til byen til jeres lejlighed eller hotel. Guiden vil sørge for, at I får lidt at drikke på turen.
Efter check ind vil jeres guide tage jer med hen til et af byens bryghuse, hvor I kan få lidt at spise og drikke. Vi byder på en lille øl smagning + 1 øl til maden.

Om aftenen har vi booket bord til jer på Gogi, som er et georgisk restaurent.

Såfremt I ønsker at spise andre steder, skal I endelig fortælle os dette, så ordner vi det for jer.

Fredag:

I mødes med jeres guide kl. 12:00, hvor I skal på en lille køretur ud til en skydebane ca. 35 km fra Kiev. Her kan I skyde med AK47, Z-15, Fort-21 samt Glock-17. Der er 10 skud pr. mand pr. våben. Der kan købes flere skud, og vi tilbyder også flere slags våben, så kontakt os for at høre hvilke.

Efter skydningen er overstået, kører vi tilbage til Kiev og nyder en kold øl, og har I andre ønsker, vil vi selvfølgelig hjælpe med at opfylde disse.

Kl. 20:00 står middagen på luksus hotdogs og kolde drinks på Dogs & Tails. Kl. 21:30 ankommer der en Mega Hummer, som vil køre jer en tur rundt i Kiev, og hvis I evt. ønsker at stoppe undervejs for at besøge en pub, kan det sagtens lade sig gøre. East Tour sørger for kolde øl/champagne til turen. Limousine turen slutter ved Coyote Ugly.

Lørdag:

Efter 2 hårde dage er det tid til at slappe lidt af, så I mødes med jeres guide 11:30, hvor I kører ud til jeres speedbåd, som vil give jer en 2 timers tur på floden Dnipro. Hvis I ønsker det, må I gerne medbringe jeres egne drikkevarer.

Efter turen tager vi tilbage til centrum af Kiev og ser Maidan pladsen, St Michael katedralen mm.

Vi har reserveret bord til jer på Grill do Brazil.

Efter middagen tager jeres guide jer med på en lille rundtur på nogle af de lokale pubber.

 

Søndag:

Hjemrejsedag. Alt efter hvilken tid I flyver hjem, kan vi komme med forslag til, hvordan I kan tilbringe tiden.

 

Pris: 3445 kr. ved 6 personer.

Turen inkluderer 3 nætter på hotel i centrum af Kiev, Pris 295 kr pr person. Betales ved bookning af rejsen.

Transfer fra lufthavnen, taxa til/fra skydebanen, 10 skud til AK47, Z-15, Fort-21 & Glock-17, guide til pub crawl, al booking, 2 timers sejlads i speedbåd på Dnipro, 2 timers køretur i en Hummer H2, øl/champagne til turen i limousinen, øl ved ankomst til Kiev, guide på hele turen. Disse ydelser betales til direkte til vores leverandør i Kiev 2300 kr. pr. person.

Ikke inkluderet i prisen: fly, mad som ikke er beskrevet i programmet, forsikring.