Spa weekend

Trænger du til en spa weekend med veninderne, så tag med East Tour til Bukarest.

Denne tur lægger ud med lidt kultur i form af nogle spændende slotte og klostre uden for Bukarest. Her skal vi blandt andet kigge på Grev Draculas slot, og vi skal en tur op på toppen af et lille bjerg, som vi kan gå ned ad igen, hvis folk ønsker det. Når det kulturelle indslag er overstået står den på bytur på et af Bukarests bedste diskoteker, hvor vi bliver kørt rundt i limousine. Vi skal også til en førsteklasses spa, og shoppe hele dagen i Bukarests største shopping mall. Turen indeholder alt hvad man forventer af en tur til Bukarest.

 

Dag 1. Efter ankomst til Bukarest kører vi op til Brasov, som ligger ca. 180 km fra lufthavnen. Vi spiser frokost på vej der op. Efter check in, tager vi på rundtur i den gamle bydel af Brasov.

Dag 2. Efter morgenmad kører vi ud og ser Bran slot (Dracula´s slot) og hvis Rasnov borg er åben, besøger vi denne på vejen tilbage. Om eftermiddagen tager vi svævebanen op til Tampa bjerget og ser byen fra oven (der er mulighed for at gå ned af bjerget)

Dag 3. Efter morgenmaden kører vi mod Bukarest, og på vejen besøger vi Peles slot (guidet rundtur på engelsk) samt Snagov klosteret, hvor Dracula ligger begravet. Efter check in på vores hotel og en lille lur, tager vi ud og spiser i den gamle bydel og nyder nogle drinks, inden turen går til et af byens største natklub – selvfølgelig i limousine. Vi kører også lidt rundt i byen og ser Bukarest by night. (Dette er kun muligt Fredag & Lørdag)

Dag 4. I bliver hentet efter frokost og kørt til et spa på over 1000m2 hvor I skal nyde eftermiddagen med bl.a. massage. I vil modtage 2 timers behandling, men der er fri adgang i alt den tid I vil i selve spa. Derefter tager vi til et af Rumæniens største shoppingcentre.

Dag 5. Vi tager på rundtur i Bukarest, spiser frokost i den gamle by, og sidst på eftermiddagen tager vi til vinsmagning, hvor der vil blive serveret vine fra Rumænien & Moldova. Der vil også være mulighed til at købe vin med hjem.

Dag 6. Der er mulighed for at sove længe. Vi kører mod lufthavnen ca. 2,5 timer før jeres fly afgår.

Pris 4795 kr.

Inkluderet i prisen er 4 stjernet hotel m. morgenmad i Bukarest, 3 stjernet hotel i Brasov m. morgenmad. Pris 595 kr. pr person, som skal betales ved booking.

Sandling i Bukarest, bil m. chauffør/guide, vin smagning, adgang til alle seværdigheder, limousine, lufthavn transfer. Disse ydelser betales til direkte til vores leverandør i Bukarest. 4200 kr. pr. person.

Ikke inkluderet i prisen: fly, forsikring, anden mad end beskrevet i programmet, taxa til lufthavnen ved afrejse (ca. 50 kr. pr. taxa) Samt lokal transport i Bukarest, som ikke er beskrevet i programmet.

Prisen er udregnet for 6 personer, er I mindre vil der kunne forekomme ændringer i prisen.

 

 

Skriv et svar