Weekendtur til Bukarest

Denne weekendtur til Bukarest er en ægte storbyferie, hvor vi i løbet af en weekend skal opleve alt det, som Rumæniens hovedstad Bukarest har at tilbyde.

Vi skal rundt til de forskellige pladser, kigge på kirker, shoppe og spise god mad. Når man er i Rumænien er det nærliggende at besøge det slot hvor Grev Dracula iflg. Bram Stoker boede. Her vil vi få en rundvisning, og turen giver mulighed for lignende oplevelser, som er specielt interessant for jer, der gerne vil lære landet at kende. Bukarest har også et rigt kultur og natteliv så der er noget for enhver smag, om det så er klassisk musik eller smarte diskoteker.

Torsdag: Ankomst til Bukarest, I bliver hentet i lufthavnen, hvor vi byder på lidt at drikke, I kan vælge mellem vin, brût & øl. Efter check in på hotellet vil der være mulighed for at blive vist rundt i den gamle bydel. I vil få udleveret vores eget kort over Bukarest, hvor I kan se placeringen af de bedste restauranter, barer osv. på. Vi hjælper selvfølgelig med booking af restauranter og kommer gerne med forslag til hvor I finder den restaurant, som opfylder jeres smag.

Fredag: Der er morgenmad på hotellet fra kl. 07:00, I vil blive afhentet der kl. 07:30. Derefter kører I til Bran Slot (Draculas slot), hvor I er fremme ved ca. 9:00-09:30 tiden, alt efter trafikken. Efter en rundtur på Bran slot kører I videre til Brasov, hvor I vil spise frokost, samt få en rundtur i den gamle del af Brasov. Kl. 15:00 kører I til Peles slot, hvor I vil komme på en rundvisning på slottet. Rundvisningen tager ca. 45 min. I er fremme i Bukarest igen ved 19:00 tiden.

Lørdag: I vil blive hentet på hotellet kl. 10:00, hvorefter I vil blive taget på rundtur i Bukarest, bl.a. skal I se den gamle bydel, revolutions pladsen, besøge parlamentet, samt nogle af Bukarests mange kirker/klostre. Vi vil spise frokost på restaurant La Mama på turen. Rundturen tager ca. 5-6 timer inkl. frokost.

Søndag: Denne dag er i på egen hånd i, men vi hjælper selvfølgelig gerne med forslag til hvad dagen kan bruges på. Her er nogle af vores forslag: Tag på besøg i et af Bukarest største spa, priser fra 895 kr. for 5 timer i spa inkl. behandlinger eller besøg en af Bukarest største parker og nyde søndagen som de lokale. I kan også besøge landsby museet med gamle bygninger fra hele Rumænien eller shoppe i Bukarest største shopping center. Vi hjælper med at arrangere alt, så I kan få en behagelig weekend. Om aftenen er det muligt at komme på vinsmagning.

Mandag: Alt efter hvilket fly I skal med, er det muligt at bruge formiddagen med at sove længe, gå en tur i den gamle bydel eller få handlet de sidste souvenirs, inden I skal med flyet tilbage til Danmark efter en fantastisk weekend i Bukarest.

Husk: Dette er kun et forslag til en weekend i Bukarest, da vi selvfølgelig gerne laver jeres eget program for at give jer den bedste weekend i Bukarest.

Pris: 3395 Kr.

Inkluderet i prisen er 4 nætter på Hotel Royal Europa Bucharest m. morgenmad. Pris pr. person 1395 kr. Betales ved booking af rejsen.

Guidet tur om fredagen, alle entreer iflg. programmet, guidet rundtur i Bukarest og hjælp til booking af alle andre ting, som I skulle ønske at prøve på turen samt lufthavns transfer (limousine ved ankomst inkl. drikkevarer). Disse ydelser skal betales direkte til vores leverandør i Bukarest: 2000 kr. pr. person.

Ikke inkl. i prisen er fly, forsikring, taxa til lufthavnen ved afrejse (ca. 50 kr.) Samt lokal transport i Bukarest, som ikke er beskrevet i programmet.

Prisen er udregnet for 6 personer, er I færre eller flere vil der kunne forekomme ændringer i prisen.
Forslag til andre oplevelser i Bukarest.

  •  Besøge Cismigiu Park
  •  Tag ind og hør en koncert i Ateneul Roman (Klassisk koncert)
  •  Nationale militær museum
  •  Den botaniske have
  •  Den store Synagoge
  •  Nyd Bukarest natteliv besøg en af byens store diskoteker
  •  Nationalt museum of art

Skriv et svar