Tag med East Tour til Bukarest. Oplev denne glemte perle i Østeuropa

Oplev Bukarest med East Tour, bo på 4 stjernet hotel i den gamle bydel.

Bukarest er en spændende by!

Bukarest er Rumæniens hovedstad, og byen rummer oplevelser for alle slags turister. Den er Europas 6 største hovedstad med godt 2 millioner indbyggere. Med East Tour bliver du indlogeret på et først klasses hotel, og du kan derfra nyde byens helt specielle stemning. Som rejsende på en af East Tours ture bliver du indlogeret på et hotel, der lever op til alle standarder. Det hedder Europa Royal Hotel. Her vil du kunne få en god nats søvn i de smukke omgivelser efter dage, der er fyldt med oplevelser. Dette hotel ligger i den gamle bydel i Lipscani, og der er kun 150 meter til den nærmeste metro station.

Bukarest er en blanding af gammelt og nyt, og byen blev stiftet i 1400 tallet. Den gamle bydel rummer stadig arkitektur fra fortiden, men byen bærer også præg af, at den længe var kommunistisk styret. For de historisk interesserede kan man blive hentet på sit hotel, og kørt til Revolutionspladsen samt parlamentet. Her kan man opleve de steder, hvor kommunismen til folkets store glæde. Parlamentet symboliserer nu den europæiske ånd, der findes overalt i Rumænien.

Som gæst hos East Tour behøver du ikke tænke på at finde et hotel selv. East Tour finder et hotel til dig ligegyldigt om, du vil blive i Bukarest eller rejse lidt ud af byen. Vælger du at blive i byen, er der masser af aktiviteter at gå i gang med. Du kan f.eks. få et spa bad, hvor du vil blive forkælet, eller du kan bruge dagen til at shoppe.

Der er også parker, kirker og andre berømte kendetegn i den pulserende by. Bukarest har også et spændende natteliv, og East Tour vil tilbyde dig at blive hentet i limousine foran dit hotel, for så at tage dig med i byen. East Tour kender de bedste diskoteker i byen, og du bliver ikke skuffet, hvis det er sådan en tur, du ønsker dig. Du vil også kunne komme ud og skyde eller køre gokart.

Vi ses i Bukarest.

Vi har et fantastisk samarbejde med biludlejer i Bukarest, så vi hjælper gerne med at finde en bil til jer.