Drengetur til Chisinau. Fest til de billigste priser i Europa

Skal årets drengetur være atypisk og spændende? I så fald kan du godt overveje Moldova. Som er et oplagt valg, hvis dig og dine venner ønsker en speciel ferie.

Moldova er et meget overset land, da landet har meget at byde på, på en drengetur til Moldova. I kan springe i skyde, rope jump, besøge verdens største vinkælder, feste på nogle af de bedste diskoteker i Europa til en brøkdel af prisen i Danmark.

Moldova har lige knap 5 millioner indbyggere, hvilket gør landet, rent indbytningsmæssigt, ligeså stort som Danmark (stort set). Herudover har hovedstaden Chisinau lige under 1 millioner indbyggere, hvilket gør denne by til den største i landet. Det er naturligvis også det mest oplagte sted for drengene, da det vrimler med spisesteder, diskoteker og barer rundt omkring i hele byen. En drengetur kan arrangere så alle kan være med prismæssigt.

Drengetur med dansk guide.

Det kan være en fordel, at hyre en dansk guide under jeres besøg i Moldova. Da det hele ellers ender i øl, fest og tømmermænd. Der er faktisk rigtig mange ting at se i landet, hvorfor i bør overveje en guide, hvis i skal et større selskab af sted.

Det behøves ikke nødvendigvis være med kulturelle besøg hver eneste dag. Men derimod en god blanding af museer, vinslotte og lignende, som gør turen lidt mere interessant end hvis det hele bare går op i fest og farver. Hvorfor ikke besøge den lille udbryder republik Transnistrien, køre igennem russiske checkpoints, besøge nedlagte sovjetiske militærbaser, smage den verdensberømte cognac fra Kvint.

Et rigtig godt rejsebureau er https://east-tour.dk/. Da vi er specialister i rejser til Østeuropa. Heriblandt Moldova. Fordelen ved at benytte os er netop at du får en dansk guide med til Moldova og Rumænien. Som i hvert fald med garanti kan guide jer rundt til de mest interessante seværdigheder landet har at byde på.

Herudover behøves rejsen ikke være 100 % fastlagt fra start af. Da i naturligvis er velkomne til at komme med jeres forslag. Dette er altså en noget bedre løsning end at vælge et bureau. Hvor det hele er planlagt ned til mindste detalje allerede før i sidder i flyet. En drengetur behøver ikke kun at handle om fest og sprut. Vi kan tilbyde mange andre ting til en brøkdel af hvad det koster i Danmark.

Som sagt kan dig og dine venner altså tage turen til Moldova næste gang i skal rejse – så får i med garanti en på opleveren og vin i store mængder!