Herretur til Kiev 12 til 15 september 2019.

Herretur til Kiev fra d. 12 til d. 15 september, er en uforglemmelig oplevelse for du og dine venner, som I bør overvejer næste gang I skal på tur. Denne spændende by, byder på masser af oplevelser, og vi har strikket en super rejse sammen der byder på store oplevelser.

På en herretur til Kiev kan i blandt andet opleve at skyde med forskellige våben, heriblandt den legendariske AK47. Derudover vil der blive budt på en vild gokart bane, lækre restauranter, dejlige barer, og i vil samtidig opleve Kiev, der byder på historiske oplevelser. Du kan her læse mere om den uforglemmelige herretur vi byder på, når dig og dine venner tager en pause fra dagligdagen og giver den gas i Kiev.

Torsdag:

Efter i er ankommet til Kiev, bliver i hentet i lufthavnen af vores dygtige guide, der byder på kolde øl indtil i ankommer til hotellet.

Når i har pakket ud på jeres hotelværelser, og måske taget et bad ovenpå rejsen, mødes i med jeres guide i receptionen. Her vil I få mere information om byen, og hvad I skal opleve.

Vi slutter dagen af med på et bryghus, hvor vi byder på en lille ølsmagning på en af Kiev´s mange pubber.

Fredag:

I mødes med jeres guide 90 min før jeres skydning på hotellet. Skydebanen ligger ca. 40 min fra Kiev. Efter indskrivning på anlægget går vi ned på skydebanen, hvor I skal skyde med følgende våben.

Taurus Model 444, .44 Mag (6 skud) Revolver fra Brasilien.
Steyr AUG, .223 Rem (10 Skud) Automatriffel fra Østrig.
MP-38, 9 mm (10 skud) Maskinepistol fra Ukraine.
Maяк Mкм-072, 7,62*39 (10 skud) Automat riffel fra Sovjetunionen.
Moсіна, 7,62*54R (5 skud) Sniper fra Sovjetunionen.
Remington 870, 12/76 (5 skud) Pumpgun fra USA.

Efter endt skydning, byder vi på kolde øl, mens turen går tilbage til Kiev.

Om aftenen står den på lækre bøffer på en af byens bedste steak houses. Efter en god steak skal i på Pub Crawl. I skal besøge 3 forskellige steder på jeres lille Pub Crawl.
Vi hjælper jer selvfølgelig videre ud i Kiev natteliv.Herretur til Kiev.

Lørdag:

Lørdag står den i fartens tegn. Her skal i mødes med jeres guide kl. 11.00, og herefter skal I ud og køre på Kyiv største gokart bane. Denne vilde gokartbane er på imponerende 1150 m, og op til 6 m bred, så der er rig mulighed for at overhale og få fart på gokarten. Det tager ca. 30 min at køre ud til banen fra hotellet.

I skal køre 2 gange 10 min race, og der er selvfølgelig en præmie til den hurtigste mand på banen. Vi sørger for at der er kolde øl til alle efter det vilde gokart race.

Efter endt race kører vi tilbage til Kyiv for at få lidt frokost på pub, så I kan få skyllet støvet ned.

Om aftenen skal i på en lækker restaurant, hvor der er kød ad libitum. Her er der ikke mindre en 10 forskellige slags frisk grillet kød på menuen. Der er selvfølgelig også en salatbar til dem, som er mere til det grønne.
Efter middagen vil I blive hentet i en Hummer, og kommer på en rundtur i Kyiv, og turen slutter på en af Kievs natklubber.

Søndag:

Afhængigt af hvilket fly i skal med, har I mulighed for at sove længe, eller få besøgt Kiev og købt lidt souvenirs inden turen går til Danmark efter en uforglemmelig herretur. I bliver kørt til lufthavnen i egen bus.

Pris: 3445 kr. pr. person. (460 Euro)

Turen inkluderer 3 nætter på hotel i centrum af Kiev, Pris 670 kr pr person. Betales ved booking af rejsen.

Inkluderet i prisen: 3 nætter på 3 stjernet hotel i delt dobbeltværelse m. morgenmad buffet, Privat bus til/fra skydebanen, 6 våben (se program), 1 øl efter skydning. Pub crawl m. 1 fadøl pr sted.  Privat bus til/fra gokartbanen, 2 * 10 min race på gokartbanen, øl efter gokart. Transfer til/fra lufthavnen i egen bus, dansk rejseleder.

Ikke inkluderet i prisen: fly, mad som ikke er beskrevet i programmet, forsikring.

På denne rejse, anbefaler at vi at I flyver med Flyuia

Vi forbeholder os retten til at ændre i programmet, såfremt et sted går konkurs, regnvejr, eller andre lokale ting, som vi ikke har indflydelse på.
Der skal være minimum 6 tilmeldte for at turen kan gennemføres.

Herretur til Kiev

Maidan pladsen, Kiev

Kiev Ukraine fest

Coyote Ugly, Kiev

Hummer Kiev Ukraine

Hummer H2

Mad kiev Ukraine

Grill do Brasil, Kiev

Skydning Kiev Ukraine

Skydning Kiev

Kiev

GoKart banen i Kiev

Kiev

Lavra i Kiev