Transnistrien, oplev det sidste af Sovjetunionen.

Oplev den sidste bid af Sovjetunionen, tag med East Tour til Transnistrien, landet som ikke eksistere.

Tag med East Tour på rejse tilbage i tiden og oplev den sidste bid af Sovjetunionen i landet som ikke eksistere, Transnistrien. På denne tur skal vi bl.a. besøge Sovjetiske bunker anlæg, besøge en gammel sovjetisk base, se Chisinau militærmuseum, gå ned af gader opkaldt efter gamle sovjetiske helte, Lenin, Karl Marx, Yakov Sverdlov mfl.

Mandag.

Ankomst til Chisinau. Efter ankomst kører vi mod Transnistrien, hvor vi skal bo på Hotel Russia i centrum af Tiraspol. Om aftenen skal vi til koncert i den lokale veteran forening. Her vil de synge gamle russiske militær sange, og der vil være 4 forskellige kor, der i alt synger 17 sange. Koncerten varer ca. 1.5 timer.

Tirsdag.

Vi starter besøget i Transnistrien med en guidet rundtur af vores lokale samarbejdspartner Andrey, som er født og opvokset i Transnistrien. Denne guidede tur er på engelsk, men vi hjælper selvfølgelig med at oversætte for dem som evt. vil have brug for dette. Vi spiser frokost på turen. Sidst på eftermiddagen besøger vi Kvint, hvor vi skal smage på den lokale cognac.

Onsdag.

Vi starter dagen med at besøge det lokale loppemarked, hvor det er muligt at købe ting fra Sovjet-tiden. Derefter besøger vi det lokale marked. Efter frokost kører vi til Bender, hvor vi skal besøge et gammelt tyrkisk fort. Fortet ligger inde på en gammel Sovjetisk base. i forlængelse af denne gamle base, holder den Transnistriske hær til. Vi besøger derfor også denne kaserne. (Kan dog være lukket). Vi slutter dagen af med at besøge Noul Neamt klosteret og mindesmærket for Jassy-Chisinau offensiven.

Torsdag.

Formiddagen er på egen hånd. Efter frokost mødes vi og går ned og ser det lokale museum sammen. Om aftenen spiser vi middag på Tiraspols bedste restaurant, hvor vi skal nyde en middag (inkluderet i prisen).

Fredag.

Vi forlader Tiraspol, og køre op igennem Transnistrien til Ribnita, som er den by hvor præsidenten kommer fra. Der krydser vi ind i Moldova, og kører ud til en ikke færdigbygget sovjetisk bunker. Vi slutter dagen af med en vinsmagning på Chateau Vartely, hvor vi også skal sove enkel nat.

Lørdag.

Efter morgenmaden kører vi til Old Orhei, hvor vi besøger det lokale kloster, samt kalkstenshulerne, hvor der har boet mennesker i flere tusind år. Vi spiser frokost i en lille landsby ved klosteret (Frokost er inkluderet i prisen). Derefter forsætter turen til Chisinau.

Søndag.

Vi starter dagen med at gå op til mindesmærket for anden verdenskrig. Her vi skal se vagtskiftet, hvorefter vi besøger militærmuseet. Om eftermiddagen skal vi besøge verdens største vinkælder, hvor vi først skal på en rundtur i kælderen i egen bil. Og så skal vi selvfølgelig smage på deres vine.

Mandag.

Sidste dag i Chisinau. Vi tager en tur ned på det lokale marked hvorefter vi spiser frokost inden det er tid til at køre til lufthavnen og sætte kursen mod København.

Sovjetunionen 

Pris: 7495,- pr. person. ved 6 personer.

Inkluderet i prisen er 7 overnatninger m. morgenmad, 4 nætter i Tiraspol, 1 nat på Chateau Vartely & 2 nætter i Chisinau pris pr person 495 kr. Betales ved booking af rejsen.

Chauffør, guide, entreer iflg. Programmet, koncert, vinsmagninger på Chateau Vartely & Milestii Mici, gaver fra Milestii Mici, cognac smagning på Kvint inkl. gave, frokost i Old Orhei, middag på Kumanek, bil afgifter til Transnistrien, lokal skatter. Disse ydelser skal betales direkte til vores leverandør i Moldova: 7000 kr. pr. person.

Sovjetunionen 

Ikke inkluderet i prisen: Fly, forsikringer (det gule og blå sygesikring dækker ikke) mad udover det som er beskrevet i programmet. Lokal transport som ikke er beskrevet i programmet.

Tiraspol Transnistrien

Parlamentet i Transnistrien

Tour på Dniester

Tiraspol Transnistrien

The Christmas Cathedral i Tiraspol

Tiraspol Transnistrien

Mindesmærke for krigen i 92.

Tiraspol

Tour både på Dniester

Tiraspol Transnistrien

Mindemærke for de faldne soldater

Tiraspol Transnistrien

Rådhuset i Tiraspol

Skriv et svar