East Tour er et rejsebureau med speciale i Østeuropa

Rejsebureau 

At rejse er at leve – en legendarisk sætning, der uden tvivl har inspireret tusinde verden over.

Med East Tour som rejsebureau, kan du forvente en oplevelse ud over det normale.

I Danmark er det nærmest blevet en fast tradition at tage på udlandsrejse årligt, for stort set alle familier, men hvor skal turen egentlig gå hen? Hvis du er på jagt efter noget særpræget, hvor der er rig mulighed for selvforkælelse, god mad og ikke mindst masser af kultur, så læs med her!

East-Tour er Danmarks bedste rejsebureau, når det kommer til rejser til Østeuropa. Du kan således udforske , Ukraine, Rumænien, Moldova, Transnistrien.

Mange overser desværre Østeuropa, når ferien skal planlægges, hvilket er en stor skam. Da disse lande faktisk har rigtig meget at byde på. Ferier til blandt andet Ungarn er blevet mere og mere populære for danskere. Rumænien står formentlig øverst på denne liste om nogle år, da landet på mange måder minder om Ungarn.

I Rumænien kan du blandt andet opleve storbyen Bukarest, museer, legendariske bjergkæder og forkæle dig selv på ét af de mange spabade. Mulighederne er nærmest uanede i det østeuropæiske land, hvor der virkelig findes mange muligheder for den rejselystne.

Via East-Tour rejsebureau kan du som sagt rejse med andre danskere og en dansk rejseleder, som har indgående kendskab til det naturskønne land. Turen starter som regel i Bukarest, hvorfra turen går landet rundt på enten 8 eller 10 dage. Du får masser af muligheder for kulturelle oplevelser udover det sædvanlige, ligesom aftenen kan gå med at drikke drinks med dine rejsefæller.

Der bor over 20 millioner i Rumænien, hvor den største by som sagt er Bukarest med 2,5 million indbyggere. Derfor fungerer byen som et godt startpunkt, hvorfra du kan fortsætte din videre færd igennem landet. Uagtet om du ønsker en afslappet storbyferie eller en aktiv kulturrejse i Østeuropa kan East-Tour rejsebureau hjælpe dig!

Se vores rejser her eller kontakt os for dine speciale ønsker. Læs mere her.