Rejser til Rumænien, en oplevelse for livet.

Rejser til Rumænien med East Tour, er en chance for at du kan opleve dette unikke land. Rumænien er placeret ved Sortehavet og har en spændende forhistorie med blandt andet et militær diktatorisk styre.

De tider er dog for længst forbi, og nu er landet en del af EU, og stadig flere udlændinge kommer til landet. På vores rejser til Rumænien kan du selv vælge, om du er til den pulserende storby Bukarest eller hellere vil have en kulturel og historisk oplevelse.

Hos East Tour ved vi at folk er forskellige og derfor har vi f.eks. lavet en tur specielt for veninderne og en for gutterne. Turen for pigerne inkluderer spa med alt hvad hjertet kan begære, samt shopping og god mad og drikke ad libitum. Drengene skal skyde med pistoler, køre gokart og give den gas i nattelivet. Disse ture foregår fra torsdag til fredag, så alle kan komme med.

Af de andre rejser til Rumænien bør absolut nævnes turen til Transsylvanien, hvor vi skal møde den oprindelige Rumænske kultur. Selv om flere og flere unge rumænere flytter til storbyen Bukarest, foregår landbruget stadig på den samme traditionelle måde, som den har gjort i århundreder. Det er et unikt indblik i det ægte Rumænien og dets kultur.

Der bliver også mulighed for at besøge grev Draculas slot, Bran, som er beskrevet i romanen af Bram Stoker. Her skal vi vises rundt og gå lidt på egen hånd, hvis altså man ellers tør. Det er en stor oplevelse at se dette gamle slot, som rummer en spændende historie.

Alle East Tours rejser til Rumænien kan laves om som I måtte ønske det. De rejsebeskrivelser som I finder på hjemmesiden er kun et forslag, og vi tager altid hensyn til jeres individuelle ønsker. Tag på eventyr i spændende Rumænien.

Kontakt East Tour for flere infomationer om deres rejser til Rumænien eller tryk her for deres rejse til Transsylvanien