Senior rejser til Rumænien

senior rejser

Som senior har du andre krav og forventninger til en ferie end unge mennesker.

På senior rejser vil man hellere have nogle kulturelle oplevelser frem for at danse til den lyse morgen.

Hotellerne skal også være i orden, og du vil have ordentlig service. Alt dette ved East Tour, der har skræddersyede seniorrejser til de ældre kunder. På en af East Tours senior rejser vil du kunne opleve spændende Rumænien fra mange forskellige vinkler.

Rumænien er et mellemstort land, der for nyligt er blevet medlem af EU. Der bor 22 millioner mennesker i landet, heraf 2 millioner i hovedstaden Bukarest.

Det betyder, at Bukarest er en virkeligt interessant storby med mange forskellige oplevelser. Du vil f.eks. kunne komme til en klassisk koncert i Ateneul Roman, som er en smuk koncertsal fra før år 1900.

Her er plads til 600 tilskuere, og kommer man på den rigtige tid på året, kan man være med til den tilbagevendende musik festival George Enescu Festival.

På East Tours senior rejser til Rumænien og Bukarest kan du også se revolutions pladsen som er en nyere historisk plads. Hvor den rumænske befolkning gjorde op med det kommunistiske styre.

På East Tours seniorrejser til Rumænien skal vi også besøge Transylvanien som er egn, hvor landbruget stadig foregår på samme måde som for 200 år siden. Her er der en masse interessante kirker og klostre som vi vil kigge nærmere på. Den mest kendte attraktion her er dog Grev Draculas slot, som er verdenskendt fra Bram Stokers roman ”Dracula”.

Vi får at vide hvad virkelighedens Dracula havde tilfælles med vampyren, og der vil være en grundig rundvisning. Rumænien har oplevelser for alle, der er bare lidt interesserede i denne del af Europa.

Har du lyst til at se billeder fra Rumænien, Moldova & Transnistrien, så kig her https://www.facebook.com/Easttour.dk