Tjernobyl en oplevelse for livet.

Tjernobyl, ølsmagning og Gokart er de tre stikord til den ultimative herreweekend i Kiev. Som Ukraines hovedstad byder Kiev på masser af spændende oplevelse, og til vores weekend-herretur har vi sammensat det perfekte program til dig og din vennegruppe.

Weekenden byder på en spændende og unik tur til Tjernobyl, hvor I får mulighed for at opleve byen, der blev forladt efter atomulykken i 1986. Til de adrenalinlystne vil der være besøg på Kievs største Gokartbane. Hvor I kan finde ud af, hvem der har mest benzin i blodet. Derudover byder weekenden på lækre restauranter, kolde øl samt sjov og ballade i Kievs natteliv. Nedenfor kan du læse mere om programmet for weekendturen, som dig og vennerne sent vil glemme.

Torsdag

Torsdag ankommer I til Kiev. I vil blive hentet i lufthavnen af guide, der sørger for kolde øl til turen fra lufthavnen til hotellet.

Efter check in og evt. omklædning, mødes I med jeres guide nede i receptionen, og dagen bliver sluttet af med besøg på et bryghus, hvor vi byder på en lille ølsmagning.

Fredag:

I blive mødt af jeres guide kl. 07:30 i receptionen på jeres hotel. Guiden vil sørge for taxaer, der kører jer til det sted, hvor bussen til Tjernobyl afgår fra.

Turen til Tjernobyl er en heldagstur, og I skal mødes med bussen seneste kl 08:00 og er tilbage i Kiev omkring 19:00 – 19:30.

Turen byder på besøg til flere steder i det unikke Tjernobylområde, heriblandt den forladte landsby Zalissya, børnehaven i Kopachi, reaktor 4 og den døde by Pripyat.

Når I er tilbage i Kiev og har fået vasket støvet fra Tjernobyl af jer, vil jeres guide tage jer med på et lokalt bryghus. Hvor dagens oplevelser vil blive skyllet ned med huset egen øl samt en 3-retters menu.

Lørdag:

Idag bliver der mulighed for at sove lidt længere, da I først mødes med jeres guide kl. 11:00.

I dagens program er der fart over feltet, da I skal ud og køre Gokart på Kievs største gokart bane. Banen er 1150 meter lang og op til 6 m bred, så der er rig mulighed for at overhale og få fart på gokarten. Transporten fra hotellet til banen tager ca. 30 min.

På banen kører I 2 x 10 min race, og der er selvfølgelig en præmie til dagens hurtigste mand. Efter endt race sørger vi for, at der er kolde øl til alle.

Når vinderen er fundet, kører vi tilbage til Kiev og får lidt frokost på pub, så I kan få skyllet støvet ned.

Om aftenen står den på steak på en af byens bedste steak houses, og efter en god middag begiver vi os ud i Kievs natteliv på Pub Crawl. I skal besøge 3 forskellige steder på jeres Pub Crawl. Turen slutter på en af Kievs klubber, hvor der både står 1 L vodka med 6 redbull samt 1 meter shots klar til jer.

Søndag

Søndag er der check out og transfer til lufthavnen i egen bus.

Pris 3745 Dkk (500 Euro) pr. person.

Minimum 6 personer.

Inkluderet i prisen: 3 nætter på 3 stjernet hotel i delt dobbeltværelse m. morgenmad buffet, heldagstur til Tjernobyl m. engelsktalende guide og frokost, Pub crawl m. 1 fadøl pr sted, entre til en club inklusiv 1 L vodka med 6 red bull, 1 meter shoots (frit valg mellem whiskey, tequila, becherovka & jägermeister)  privat bus til/fra gokartbanen, 2 * 10 min race på gokartbanen, øl efter gokart, transfer til/fra lufthavnen i egen bus, dansk rejseleder.

Ikke inkluderet i prisen. Fly, forsikring, lokal transport som der ikke er beskrevet i programmet, samt mad og drikke.

Husk vi skræddersyer gerne en rejse til  jer, så turen passer til jer.
For andre herreture tryk her.

Tjernobyl

Duga raderen

Tjernobyl

Pariserhjulet, Tjernobyl

Kiev

Lavra i Kiev

Tjernobyl

Børhavnen, Tjernobyl

Tjernobyl

Skolen tæt på Tjernobyl

Kiev

Skt Sofia, Kiev

Kiev

Kiev byport