Weekendtur til Bukarest er en ægte storbyferie, hvor vi i løbet af en weekend skal opleve alt det, som Rumæniens hovedstad Bukarest har at tilbyde.

 

Vi skal rundt til de forskellige pladser, kigge på kirker, shoppe og spise god mad. Når man er i Rumænien er det nærliggende at besøge det slot hvor Grev Dracula iflg. Bram Stoker boede. Her vil vi få en rundvisning, og turen giver mulighed for lignende oplevelser, som er specielt interessant for jer, der gerne vil lære landet at kende. Bukarest har også et rigt kultur og natteliv så der er noget for enhver smag, om det så er klassisk musik eller smarte diskoteker.

 

Torsdag.

Ankomst til Bukarest. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel, der vil være lidt at drikke i bilen, der kan vælges mellem vin, brût & øl. Efter check in på hotellet vil der være mulighed for at blive vist rundt i den gamle bydel.  Vi hjælper selvfølgelig med booking af restauranter og kommer gerne med forslag til hvor I finder den restaurant, som opfylder jeres smag.

Rumænien

Den gamle bydel i Brasov, Rumænien.

Fredag.

Der er morgenmad på hotellet fra kl. 07:00, I vil blive afhentet der kl. 07:30. Derefter kører I til Bran Slot (Draculas slot), hvor I er fremme ved ca. 10:00-10:30 tiden, alt efter trafikken. Efter en rundtur på Bran slot kører I videre tilbage mod Bukarest. Vi stopper på vejen og få en god frokost. Efter frokost køre vi til Peles slot, hvor I vil komme på en rundvisning på slottet (Foregår på engelsk). Rundvisningen tager ca. 45 min. Efter rundvisningen køre vi tilbage til Bukarest med et stop for kaffe undervejs.

 

Lørdag.

I vil blive hentet på hotellet kl. 10:00, hvorefter I vil blive taget på rundtur i Bukarest, bl.a. skal I se den gamle bydel, revolutions pladsen, besøge parlamentet, samt nogle af Bukarests mange kirker/klostre. Vi vil spise frokost på vores rundtur. Turen tager ca. 5-6 timer inkl. frokost.

Rumænien

Universitet biblioteket i Bukarest, Rumænien.

Søndag.

Denne dag er I på egen hånd i, men vi hjælper selvfølgelig gerne med forslag til hvad dagen kan bruges på. Her er nogle af vores forslag: Tag på besøg i et af Bukarest største spa, priser fra 895 kr. for 5 timer i spa inkl. behandlinger eller besøg en af Bukarest største parker og nyde søndagen som de lokale. I kan også besøge landsby museet med gamle bygninger fra hele Rumænien eller shoppe i Bukarest største shopping center. Vi hjælper med at arrangere alt, så I kan få en behagelig weekend. Om aftenen er det muligt at komme på vinsmagning.

 

Mandag.

Alt efter hvilket fly I skal med, er det muligt at bruge formiddagen med at sove længe, gå en tur i den gamle bydel eller få handlet de sidste souvenirs, inden I skal med flyet tilbage til Danmark efter en fantastisk weekend i Bukarest.

Husk: Dette er kun et forslag til en weekend i Bukarest, da vi selvfølgelig gerne laver jeres eget program for at give jer den bedste weekend i Bukarest.

 

Vi forbeholder os retten til at ændre i programmet, såfremt et sted går konkurs, regnvejr, eller andre lokale ting, som vi ikke har indflydelse på.

Her kan du læse om Rumænien.

Her kan du finde billige flybilletter.