Vinrejse til Moldova

En vinrejse til Moldova er noget alle vin elskere burde tage på minimum engang i livet.

Vores vinrejse til Moldova, der skal vi bl.a. besøge verdens 2 største vinkældere i verden, det er en helt unik oplevelse at køre rundt i disse, samt at se op mod 2 mio flasker vin på lager. Desuden skal vi besøge nogle af de nye spillere på Moldovas vinmarked. Vi tager også et smut ind til Transnistrien og besøger det verdensberømte brandy destilleri.

Tirsdag

Ankomst til Chisinau. Efter ankomst kører vi til Chateau Vartely, hvor vi skal sove den første nat. Her vil vi blive budt på en vinsmagning (5 vine). Efter en middag på vingården er der mulighed for at få kaffe eller måske nyde en flaske vin på deres terrasse.

Onsdag

Vi starter dagen med at køre til Old Orhei, som er et gammel kloster og er et af Moldovas mest berømte. Desuden kan vi besøge gamle kalkhuler, hvor der boede mennesker fra 600 år f.Kr. På vejen til Tiraspol, som er hovedstaden i Transnistrien, spiser vi frokost. Vi er i Tiraspol sidst på eftermiddagen. Om aftenen vil jeres guide tage jer på en lokal restaurant.

Vi starter med dagen med besøg i Bendery, hvor vi besøger et gammelt tyrkisk fort, og det er det fort, hvor den verdens kendte Baron von Münchhausen fløj på en kanon kugle over fortet og hoppede på anden kugle for at komme tilbage. Efter frokost er det tid til at besøge Kvint.                                                                                                                                                          Her skal vi smage 10 forskellige slags cognac fra 8 til 50 år gammel cognac, der er selvfølgelig også en let anretning, samt en gave fra Kvint.

Torsdag

Vi forlader Transnistria og kører til Purcari vinslot, men inden vi kommer til det mest kendte vin slot i Moldova. Så besøger vi en lille vingård, hvor de byder på 4 forskellige slags vine, samt frokost. Efter frokost kører vi videre til Purcari vinslot, hvor vi skal smage 10 forskellige slags vine. Sidst på dagen ankommer vi til vores hotel i Chisinau, hvor vi alt efter jeres ønsker kan finde en restaurant.

Vi starter dagen med en rundtur i Chisinau, hvor vi bl.a. besøger det lokale marked, der vil være rig mulighed for at smage de forskellige produkter fra de lokale gårde. Desuden skal vi se Triumfbuen, byens katedral mm. Efter en let frokost går turen til Milestii Mici, som er verden største vinkælder, som i gamle dage strakte sig over 200 km, men i dag er en del mindre. De er optaget i Guinness Book of Records for verdens største vin samling. Her byder de selvfølgelig også på mad og 7 vine, samt lidt gaver til at tage med hjem.

Fredag

Dette er jeres egen dag i Chisinau, vi står selvfølgelig klar med forslag til hvordan man kan tilbringe dagen.

Lørdag

Vi mødes kl. 10:30 også kører vi til Cricova, som er verdens andenstørste vinkælder. Det var også her den russiske præsident Putin fejrede sin 50 års fødselsdag. Der vil vi først komme på en rundvisning i kælderen, derefter vil I skulle smage 7 forskellige slags vine, spise en dejlig frokost, og mon ikke de også giver lidt gaver med hjem. Da dette er jeres sidste aften i Chisinau byder vi på en sidste vinsmagning i forbindelse med aftensmaden på en Georgisk restaurant, som hører til byens absolutte top hvad angår mad og drikke, og er East Tours eget favoritsted i byen.

Søndag

Alt efter hvilket fly I skal med, er det muligt at bruge formiddagen med at sove længe, gå en tur i den gamle bydel eller få handlet de sidste souvenirs, inden I skal med flyet tilbage til Danmark efter en fantastisk uge i Moldova.

vinrejse til moldova

Pris: 8495 kr. pr. person

Inkluderet i prisen er 4 nætter i Chisinau, 1 nat på Chateau Vartely, 2 nætter i Tiraspol, morgenmad alle dage, Pris 495 kr. pr person. Betales ved booking af rejsen.
Vinrejse til Moldova

Middag på Kumanek i Tiraspol inkl. drikkevare, 6 vinsmagninger (minimum 34 vine) 1 cognac smagning (10 forskellige cognac, 8, 9, 10, 14, 15, 20, 25, 33, 40 & 50 år gamle cognac) frokost el. lette anretninger på alle vinsmagninger/cognac smagning, gaver fra Kvint, Milestii Mici & Cricova, Lufthavn transfer, guide, chauffør, grænsegebyr for at krydse grænsen til Transnistrien. Disse ydelser skal betales direkte til vores leverandør i Moldova: 8000 kr. pr. person.

Ikke inkl. i prisen er fly, forsikring, samt lokal transport i Moldova, som ikke er beskrevet i programmet.

vinrejse til Moldova

Prisen er udregnet for 6 personer, er I færre eller flere vil der kunne forekomme ændringer i prisen.

Moldova

Milestii Mici, verdens største vinkælder

Moldova

Old Orhei klosteret i Moldova

Chisinau Moldova

Katedralen i Chisinau

Tiraspol Transnistrien

Rådhuset i Tiraspol

Moldova

Chateau Vartely

Tiraspol Transnistrien

Kvint Brandy i Tiraspol.

Skriv et svar