Vinrejser til Moldova, besøg verdens største vinkælder.

vinrejser

Når man taler om vinrejser tænker de fleste på Frankrig, men sådan behøver det ikke at være.

East Tour er et rejselskab, der tilbyder ture til Rumænien og de omkringliggende lande.

East Tour arrangerer vinrejser til det lille land Moldova, der grænser op til Rumænien. Der bor kun ca 5 millioner mennesker i Moldova, der tidligere hed Moldavien. Landet har været underlagt både tyrkisk, sovjetisk og rumænsk styre før det blev uafhængigt. Når stedet er velegnet til vinrejser skyldes det, at egnen har tradition for landbrug og produktion af vin.

I Moldova producerer langt størsteparten af bønderne stadig deres varer på traditionel vis, hvilket betyder, at de i høj grad er økologiske. Det gør, at man virkeligt nyder deres kød. Ost og mælk. Du vil helt sikkert kunne smage forskel på Moldovas fritgående dyr og de derhjemme. På East Tours rejser får du, ud over mange gode vine, også mulighed for at besøge lokale gårde og forsyne dig med deres ost, kød og meget andet. Det er en kulinarisk oplevelse at spise helt frisk og økologisk mad.

Hovedoplevelsen på East Tours vinrejser er selvfølgelig vinsmagning. På en rejse med East Tour skal vi besøge flere forskellige vinslotte, der alle stiller med deres bedste vine. Enhver vinkender vil værdsætte det store udvalg af årgangsvine. Vi skal smage både rødvin og hvidvin, og der er altid rigeligt af den. På vores vinrejser til Moldova har vi også arrangeret cognac smagning, hvor der er cognac, som er op til 50 år gammel, denne smagning foregår hos Kvint, som ligger i den lille break away stat Transnistrien.

Vi skal selvfølgelig også runde hovedstaden Chisinau, hvor der vil blive tid til at kigge lidt på byens kendetegn. Undervejs bliver vi indlogeret på kvalitets hoteller. Vores rejser er en oplevelse, og en nydelse for ganen, og du vil komme hjem med fantastiske ferieminder.

Læs her om vores vinrejser til Moldova https://east-tour.dk/vinrejse-til-moldova/