Betingelser

Generelle betingelser

Betingelser for tilmelding og betaling : Når du har tilmeldt dig og bestilt en rejse og efterfølgende modtager en bekræftelse, er det tid til at betale hotel og bookinggebyr for aktiviteter, dette vil være som udgangspunkt være 50% af rejsens pris, dog minimum 1500 kr, pr. person. Hvis depositum ikke betales til tiden bortfalder aftalen. Restbeløbet skal betales seneste 28 dage for rejser til Ukraine, andre destinationer 35 dage før.
Betalingen sker via bankoverførelse til East Tours konto i Privat Bank. Pengene skal overføres i euro. PrivatBank er Ukraine største bank.

Den danske pris divideres med dagens kurs iflg. den danske national kurs, på dagen hvor overførelsen sker.

Indrejseformaliteter: Husk at medbringe pas og eventuelle medicinattester, det blå sygesikringsbevis, rejseforsikring og evt. afbestilling forsikring. Sygesikringsbeviset gælder i Rumænien, i de andre lande skal der tegnes rejseforsikring.

Vi hjælper dig også gerne med at finde en god forsikring.

Kundens pligter:

– Det er din pligt at sørge for at medbringe gyldigt pas

– Det er din pligt at medbringe nødvendige visa og vaccinationer

– Det er din pligt at kontrollere af egne oplysninger (navn, pasnummer og –udløbsdato, rejsedokumenter osv.) da rejsebureauet ikke påtager sig noget ansvar

– Det er din pligt at medbringe det gule og blå sygesikringsbevis

Afbestilling/annullering / ændring betingelser: Ved annullering fra bekræftelse indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt. Ved annullering fra 28 dage (35 dage ved rejser til andre lande end Ukraine) eller mindre til afrejse opkræves 100 % af rejsens pris.

Udeblivelse: Hvis du udebliver, medbringer ugyldig pas eller lignende, er der ingen mulighed for at du kan komme med på rejsen.

Aflysning: Ved fx manglende tilmelding forbeholder vi os ret til at aflyse en rejse. Til gengæld vil der enten blive tilbudt en tilsvarende rejse eller blive tilbagebetalt det indbetalte beløb.

Øvrige betingelser: Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i rejseruter, datoer, priser o.l., hvis det skulle blive nødvendigt.

Overdragelse af rejsen: Dette er ikke muligt, uden aftale.

Såfremt gæsten bryder lokal lovgivning ophøre enhver aftale der er indgået med East Tour, og vi er ikke forpligtet til at hjælpe med andet end få kontakt til de danske myndigheder.