Betingelser

Generelle betingelser

Betingelser for tilmelding og betaling : Når du har tilmeldt dig og bestilt en rejse og efterfølgende modtager en bekræftelse, er det tid til at betale hotel og bookinggebyr for aktiviteter. Restbeløbet betales ved ankomst, og hvis depositum ikke betales til tiden bortfalder aftalen. Betalingen sker via bankoverførelse eller Liqpay (www.liqpay.ua), som er en del af Ukraine´s største bank www.privatbank.ua

Indrejseformaliteter: Husk at medbringe pas og eventuelle medicinattester, blå/gul sygesikringsbevis, rejseforsikring og evt. afbestillingforsikring. Sygesikringsbeviset gælder i udlandet, men ikke på hjemturen,så husk at tegne og medbringe rejseforsikring og evt. afbestillingforsikring. Vi hjælper dig også gerne med at finde en god forsikring.

Kundens pligter:

– Det er din pligt at sørge for at medbringe gyldigt pas

– Det er din pligt at medbringe nødvendige visa og vaccinationer

– Det er din pligt at kontrollere af egne oplysninger (navn, pasnummer og –udløbsdato, rejsedokumenter osv.) da rejsebureauet ikke påtager sig noget ansvar

– Det er din pligt at medbringe det gule og blå sygesikringsbevis

Afbestilling/annullering / ændring betingelser: Ved annullering fra bekræftelse indtil 60 dage før afrejse er depositum tabt. Ved annullering fra 21 dage eller mindre til afrejse opkræves 100 % af rejsens pris.

Udeblivelse: Hvis du udebliver, medbringer ugyldig pas eller lignende, er der ingen mulighed for at du kan komme med på rejsen.

Aflysning: Ved fx manglende tilmelding forbeholder vi os ret til at aflyse en rejse. Til gengæld vil der enten blive tilbudt en tilsvarende rejse eller blive tilbagebetalt det indbetalte beløb.

Øvrige betingelser: Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i rejseruter, datoer, priser o.l., hvis det skulle blive nødvendigt.
Overdragelse af rejsen: Dette er ikke muligt, uden aftale.

Såfremt gæsten bryder lokal lovgivning ophøre enhver aftale der er indgået med East Tour, og vi er ikke forpligtet til at hjælpe med andet end få kontakt til de danske myndigheder.