Betingelser

 

Generelle betingelser

 

Tilmelding og betaling : Når du har tilmeldt dig og bestilt en rejse og efterfølgende modtager en bekræftelse, er det tid til at betale hotel og bookinggebyr for aktiviteter. Restbeløbet betales ved ankomst, og hvis depositum ikke betales til tiden bortfalder aftalen. Betalingen sker via Liqpay (www.liqpay.ua) som er en del af Ukraine´s største bank www.privatbank.ua

 

Indrejseformaliteter: Husk at medbringe pas og eventuelle medicinattester, blå/gul sygesikringsbevis, rejseforsikring og evt. afbestillingforsikring. Sygesikringsbeviset gælder i udlandet, men ikke på hjemturen,så husk at tegne og medbringe rejseforsikring og evt. afbestillingforsikring. Vi hjælper dig også gerne med at finde en god forsikring.

 

Kundens pligter:

–          Det er din pligt at sørge for at medbringe gyldigt pas

–          Det er din pligt at medbringe nødvendige visa og vaccinationer

–          Det er din pligt at kontrollere af egne oplysninger (navn, pasnummer og –udløbsdato, rejsedokumenter osv.) da rejsebureauet ikke påtager sig noget ansvar

–          Det er din pligt at medbringe det gule og blå sygesikringsbevis

 

Afbestilling: Ved afbestilling modtager man det indbetalte beløb med et fradrag på 500 kr. pr. person. Sker afbestilling senere end 7 dage før afrejsen fradrages yderligere 50% af beløbet. Ved afbestilling indenfor 48 timer inden afrejsen tilbagebetales intet. Vi kan hjælpe med at finde den rigtige afbestillingforsikring til dig.

 

Udeblivelse: Hvis du udebliver, medbringer ugyldig pas eller lignende, er der ingen mulighed for at du kan komme med på rejsen.

 

Aflysning: Ved fx manglende tilmelding forbeholder vi os ret til at aflyse en rejse. Til gengæld vil der enten blive tilbudt en tilsvarende rejse eller blive tilbagebetalt det indbetalte beløb.

 

  • Øvrige betingelser: Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i rejseruter, datoer, priser o.l., hvis det skulle blive nødvendigt.

 

Overdragelse af rejsen: Dette er ikke muligt.

 

 

Skriv et svar