Hvem er vi

Hvem er vi

East Tour er et Ukrainsk rejsebureau, der er ejet af Galina Pavliukova i Kiev, Ukraine. Selskabet blev oprettet i 2018 og arbejder tæt sammen med East Tour i Danmark, som er selskabet der udvikler rejserne for os.

Den daglig leder er Olesia, som er uddannet jurist. Olesia snakker russisk, ukrainsk, engelsk og lidt svensk. Olesia er også hende som tager sig af alt kontakt til de lokale samarbejdspartner i Ukraine, Hviderusland, Moldova & Transnistrien, hun er desuden også rejseleder på nogen af vores ture.

Den person, de fleste vil stifte bekendtskab med er Jesper, som tager sig af bookinger, fungere som bindeled mellem vores gæster og kontoret i Kiev. Jesper har rejst i de meste af verden, men de sidste 20 år har han hovedsageligt rejst Rumænien, Moldova & Ukraine tyndt i hans bil, så han kender de mest mærkelige steder. Jesper er også rejseleder på vores rejser.

Desuden har vi Daria (Dasha) som hjælper os med vores ture. Dasha er vores blæksprutte og klare alle de ting de andre ikke kan nå. Daria snakker russisk, ukrainsk og engelsk.


Hvorfor rejse med os.

Fordi vi skræddersyer jeres tur for at I skal få den rejse, som passer perfekt til jeres behov. Vi ved at alle mennesker er forskellige og har forskellige krav til deres rejse.

Alle hoteller, restauranter har vi personlig besøgt og sagt at de kan levere et produkt, som vi kan stå inden for. Det betyder dog ikke at vi ikke kan booke andre steder til jer, da vi ikke modtager penge eller andet fra de steder vi anbefaler.

Vi har flere 100 forskellige ting I kan vælge imellem, alt fra rundture til klostre, seværdigheder til det mere farverige så som skydning, kørsel med kampvogne, besøge Tjernobyl.

Vi arrangere også jeres firmature, så det passer til hvad jeres firmaer arbejder med i Danmark.


Featured Testimonials

Discover your next experiences, and places.
Jeg har tre gange rejst med East Tour. Det har altid været en super oplevelse. East Tour guiderne er dygtige til at skræddersy hver enkelt rejse til deltagernes specielle ønsker. Programmet er heller ikke støbt i beton som hos de store rejseselskaber. Fleksibiliteten hos East Tour er stor og punkter på programmet kan ofte fjernes eller tilføjes, selv efter turen er startet. Jeg planlægger selv at rejse med East Tour igen til september-22. Fem ud af fem stjerner herfra

Martin Tornøe-Møller
-
Jeg har været afsted to gange med east tour - Odessa og Lviv. Fantastisk service, rejselederne havde enorm kulturel viden og var hele tiden opmærksom på at man fik det optimale ud af turen. Kan kun anbefale East tour - der er styr på sagerne - jeg skal i hvert fald afsted igen.

Thomas Bull
-
Jeg har rejst med East Tour flere gange blandt andet til Ukraine, Rumænien, Transnistrien og Moldova Hver gang med et godt indhold af oplevelser og byture og som minimum er der altid en engelsk talende guide med hvis der ikke snakkes dansk. Et top professionelt rejsebureau til anderledes rejsedestinationer, som jeg kun kan anbefale.

Tommy Jensen
-
 

Få lavet jeres skræddersyet rejse +45 31 54 28 38

Se vores rejser